Födelsedag på ingång

Då var det helg igen då. Skönt!
Idag fick Smirnoff vila, blev bara lite borstning. Tycker det är skönast när han vilar på fredagar så man får komma hem lite tidigare så. Nu blev det inte så mycket tidigare idag i och för sig eftersom jag gick på systemet och sen handlade mat efter stallet. Nu har jag städat och tvättat, är inte helt klar med städningen men det jobbigaste är klart i alla fall.

Igår var jag lite busig och hoppade lite  på hoppträningen. Var så himla sugen efter att inte ha gjort det på 3 veckor. Blev mest bara travhoppning för säkerhetsskull eftersom det nog inte vore så bra att ramla av och ha sönder gipset. Det gick i alla fall jätte bra men Smirnoff var jätte taggad och busig eftersom det var första uteträningen för i år.

På söndag fyller Smirnoff 5 år också, hade beställt en födelsedagspresent men den hann inte komma så det var ju lite tråkigt nu måste jag hitta på något annat!

Denna skulle han få!

En ganska bra dag

Känns som jag hunnit med en hel del i idag. Först köpte vi lite ny mat å Smirnoff på granngården, mineralerna är nästan slut så blev några sånna också. Sen blev det en sväng på stan och där blev det en kjol åt mig som jag ska kunna ha på jobbet. Tycker att min a andra kjolar är lite väl korta så kändes bra att köpa en aningen längre i alla fall.

vi köpte med sallad hem och åt på altanen sen blev det lite kort solande och sen till Smirnoff. Han skötte sig riktigt bra på ridningen och var lugn och fin. Kunde komma till bra ridning tyckte jag. Därefter skulle han badas den lille kraken, alltid ett litet orosmoment eftersom han blir så himla spänd, först skulle mamma försöka tvätta medan jag höll i men vi fick byta på en gång för han ville inte alls bli tvättad av mamma. Sen gick det ändå ganska bra tycker jag. Han blev lite rädd några gånger men skötte sig annars bra. Hoppas han inte behöver basa så många mer gånger innan betet.

Efter stallet blev det hem till mormor en sväng. Nu har jag vart uppe alldeles för länge så dags att sova.

Smirnoffs släkt

Hittade lite bilder på Smirnoffs mormor, morfar, morfarsfar, farfar och farmorsfar. Hittade ingen bild på farmor, stona är väl inte lika viktiga antar jag.

Uu. Zanna (momor):

 

Ue. Tabasco (Morfar):

 

Uee. Powerboy (morfarsfar):

 

Ee. Blaengwen Brenin (farfar):

 

Eue. Nebo Daniel (farmorsfar):

Man ser ju från vilken sida det rödhåriga kommer ifrån i alla fall!

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.