Omöjlig

Idag var Smirnoff inte alls rolig, kändes som om jag inte kunde rida alls. Var med på dressyrträning för Cissi men kunde mest bara skritta för jag orkade inte med hur han höll på i traven och galoppen. Usch, det var inte alls roligt, kände mig superledsen efteråt. Känns lite som dressyren bara går sämre och sämre nu. Så svårt att veta också vad man ska göra. Nöta på eller vila?

Sen har han blibit så hård och grov i mungiporna också så vet inte om det kan ha något med det att göra. Måste komma ihåg att smörja in dom varje dag. Idag var jag så upprörd och ville bara från stallet så fort  som möjligt så glömde bort det.

Hoppträning för Tina

Igår var det hoppträning som gällde, det gick riktigt bra faktiskt! Han var lagom pigg och gick att hålla i bra tempo utan att han rudade iväg. Emilia filmade lite så här kommer några klipp:

Nya lindorna

Idag testade jag mina nya lindor på Smirnoff. Det var inte det lättaste så jag i princip aldrig lindat förr och definitivt alldrig lindat "snyggt". Nu ville jag försöka få märkena på rätt ställen och allt. Stackars Smirnoff fick ha världens tålamod med mig då jag stog på gången med honom nästan 2 timmar innan jag blev nöjd.

Köpte paddar idag också för jag tänkte att det kanske var bäst att ha under ändå, det var nog en av anledningarna till att det tog så lång tid. Svårt att få dom att hålla sig på plats när jag skulle börja linda. Knäppte några kort på resultatet i alla fall. Kunde nog ha lindat aningen högre upp såg jag när jag kollade på korten men då vet jag det till nästa gång! =)Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.