Lyxfrukost

Idag kände jag för att göra en ordentlig frukost, för det mesta blir det bara en macka med bara smör på och ett glas mjölk. Men idag var min frukost så här fin:

Gott var det och passa bra när det blev lite sen frukost och jag ska iväg till stallet om en stund.

Idag ska jag hoppa lite med Smirnoff, första gången sen han kom hem från betet. Ska bli jätte kul men är lite nervös! Har ju inte hoppas på massor med veckor, men det ska nog gå bra. Blir väl inte allt för svåra övningar och höga hinder för han lär ju också vara lite ringrostig. Tycker i alla fall att det har varit väldigt lätt att komma igång igen, Smirnoff verkar inte ha tappat så mycket kondis, visst han blir vsvettig men det bli han ju jämt, men han har inte blivit flåsig en enda gång så det är bra! Det är väl jag som tappat mest förstår jag!

Rosa Smirnoff

Smirnoff har väldiga skav efter betet då han hade grimma på sig dygnet runt så igår fixade jag lite med hans grimma. Rosa och fin blev han och ett lila flugpannband, hihi, så söt!

Först såg han riktigt nöjd ut...

Sen aningen frågande.. hehe!

Förnyat kök

Typiskt att när jag nu tog hem Smirnmoff så har jag lyckats blivit sjuk. Halsont och feber! Men som tur är verkar det vara på väg bort nu så blev inte så långvarigt i alla fall men ändå så onödigt!

Han har i alla fall fått på sig skor nu så jag kan rida på alla underlag, hade en annan hovslagare denna gång för Jari har semester. Jag var lite orolig eftersom Smirnoff kan vara väldigt misstänksam mot nya människor men han stod jätte snällt i princip hela tiden. Klas som han hette tyckte att "det där var väl ingenting", hehe, han skulle bara veta hur han kan vara. Smirnoff blev bara orolig en gång, men det var inte av själva skoningen utan en fluga som satte sig på hans bakdel, söthästen!

Hittils idag har jag bara tagit det lugnt och städat lite, ska nog vila lite innan stallet också så inte sjukheten tar fart gen. Igår var jag och mormor på Ikea och då köpte jag nya knoppar till mitt kök. Så här blev resultatet (före/efter):

Före: Silverfärgade knoppar

Efter: Röda knoppar

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.