Tufft ridpass

Idag har jag tagit hand om Lord, en häst som står på fältis. Skönt att komma dit en sväng och få rida. Det var dock ett riktigt jobbigt ridpass, Lord var inte direkt mjuk och böjbar. Han skulle behöva ridas en hel del dressyr märkte jag. Stor och tung och svår att få runt på en 20 meters volt till och med. Fick rida utan stigbyglar för att det skulle gå bra.

Stundtals var han ändå helt okej och galoppen var lugn och fin.. inte alls en sån ångvält som Smirnoff kan vara. Men Smirnoff känns ändå väldigt lätt i jämförelse.

Lord =)

Midsommar

Känner mig rätt sliten, inte för att jag drack jätte mycket men vblev ändå såligt med sömn. I natt näremot sov jag över 13 timmar, det blir man ju skapligt seg av det med! Idag har jag dessutom jobbat ett par timmar eftersom jag har några ritningar som ska lämnas in imorn.

Tråkigt nog har jag inte en ända bild från midsommar, glömde totalt bort att ta kort. Det är ju som vanligt när det gäller såna där tillställningar tycker jag. Det är så svårt att komma ihåg att ta upp kameran. Jag var i alla fall i Vagnhärad, det var helt okej men lite ovant att fira på det sättet vi gjorde.. men men.

Jag saknar Smirnoff jätte mycket nu, känns alldeles för lite att bara hälsa på honom en gång i veckan. Får nog bli två gånger denna vecka. Tror att det är ockelbo marknad i helgen och då kan man ju passa på.Fast anställning

Idag fick jag veta att jag kommer bli fast anställd på Grontmij, känns jätte bra! Speciellt när man vet att det är så mycket man vill ha då är det bra att veta att man har en fast inkomst. Vi pratade också om hur edt skulle bli till hösten. Jag kanske skulle få lära mig ett nytt ritprogram och testa det för att se om det är något vi kan byta till. Det lät jätte spännannde. Precis sånt som jag gillar, sånt som har med teknik och data att göra.

Nu kan jag offentlig göra min inköpslista i alla fall, eftersom chanserna att lyckar är rätt stora:
1 Hästtransport
2 Hoppsadel
3 Ny bil?
4 En riktig dressyrhäst

Hihi blir nog bara 1 och 2 som kommer förverkligas detta år. Skulle jätte gärna vilja ha två hästar men det blir kanske lite kämpigt att hinna med när man jobbar heltid. Tänk om man kunde få prova nån månad bara för att se!

Efter jobbetåkte jag i alla fall till mormor en sväng för att berätta om den glada nyheten, hade med mig jordgubbar och grädde som vi åt. Mums.

Nu har jag firat med ett glas vin och en mojito också. Samtidigt som jag packar och städar...


Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.