Uppdatering

Fortfarande sjuk men känner i alla fall att jag orkar uppdatera bloggen lite nu. Är inte riktigt lika trött som tidigare så förhoppningsvis är jag på bättringsvägen. idag har jag för övrigt haft en jätte tråkig dag på jobbet med i princip ingenting att göra, sen på eftermiddagen vid 15tiden fick jag plötsligt jobb. Som vanligt får man det ungefär när man skulle vilja gå hem.

Blev bara en kort tur med Smirnoff i ridhuset idag. Dels så började jag hosta så mycket och sen kom det in en liten shettis och då kunde han verkligen inte koncentrera sig på någe annat än den. Lite halvjobbigt var det så då fick det vara!

Här är en bild från banan vi hoppade med Pontus i söndags:

Inte speciellt vackert ritad men förhoppningsvis går detn att förstå i alla fall. Det var mycket lydnad och kontroll och massor med bommar överallt. Travhoppning är något som jag verkligen tycker är svårt, har liksom svårt att känna när hästen kommer hoppa av så känns som jag inte riktigt hänger med i språnget. Det var den där 90- graderssvängen som Pontus tyckte att jag slarvade med vägen. Blev för mycket båge i stället för att rida rakt fram och sen svänge. Men det är bara att öva, denna gång klagade han i alla fall ingenting på att mina händer inte var tillräckligt stängda så det måste ha blivit bättre!

 

Hoppträning för Pontus Westergren

Idag kom Pontus Westergren och hade träningar på klubben. Smirnoff visade sig från sin bästa sida och hoppade jätte bra. Bara runda fina hopp, han får mig nästan ur balans nu för tiden för han har börjat hoppa så bra och stort. Pontus tyckte att det hade blivit mycket bättre sen förra gången men att jag är slarvig med vägarna så det får jag väl öva på! Hamnade i en mycket bättre grupp denna gång vilken även gjorde sitt. Allt flöt på bra men  jag berättar lite mer senare om vad träningen gick ut på, är fortfarande dålig så måste faktiskt lägga mig och vil lite nu!

Fortfarande dålig

har jobbar idag, är egentligen fortfarande sjuk men eftersom jag var med på hoppträningen igår så kände jag mig tvungen att gå dit. Gick ändå ganska bra att jobba men när jag kom till stallet kände jag mig rätt så risig. Red i alla fall i ridhuset och testade att ha gummiplattor på bettet för att se om det skulle bli mindre skav. Kan inte riktigt säga om det fungerade måste testa lite mer imorn för att vara säker. Hann inte rida så länge innan lektionerna började.

Efter ridningen upptäckte jag att Smirnoff håller på och tappa en av sina mjölktänder, försökte knäppa kort men det var lite svårt för han tyckte inte alls det var så roligt när jag drog undran hans underläpp.


Man ser att tanden håller på och trycks ut av tanden bakom, gick till och med att vicka lite på den. =)

På söndag ska jag vara med och hoppträna för Pontus Westergren. Sist jag var med och hoppade för honom tyckte jag inte att han var så speciell men tänkte ge det en chans till i alla fall.
Köpte ett nytt schabrak som jag tänkte ha då för det som sitter på sadeln nu är riktigt slitet och dessutom sönderklippt sen han hade en knöl på ryggen.

Rött och fint!

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.