Helg

Det har varit en ganska skön helg inte riktigt lika stressig som vanligt och jag har inte behövt jobbat någonting. Gjorde en liten kaosartad middag i fredags. Var klar i jätte bra tid från stallet, skulle handla på coop sen och det tar ju en stund för dom håller på och bygger om. När jag hittat alla ingreienserna så var det typ hur lång kö som helst för kortapparaterna fungerade visst inte stod i den kanske 10 min utan att det rörde sig nånting. Jag gav upp och åkte till konsum Krysset i stället. Väl hemma upptäckte jag at jag inte hade något ris så fick ringa till Mattias och säga att han skulle köpa det. Började med matlagningen och när jag höll på att göra i orndning såsen så lossnar låocket till saltkaret och allt salt åkte ner i såsen. Inte min dag kan man säga. Så då fick jag ändå åka och handla en gång till! Som tur är blev maten i alla fall lyckad och god tillslut!

Igår hade vi lite namnsdagsfirade med mormor, tårta och presenter är aldrig fel! Sen var jag jätte trött så blev bara en slö kväll med lite tv och gick och la mej tidigt.

Helgfrukost!Idag har jag hoppat lite med Smirnoff och han var jätte duktig. Red höga galloppcavalettis på volt och sen hade jag ett räcke på ena långsidan och en oxer på andra långsidan som man kunde rida vidare till efter volten. Smirfnoff hpoppade så fint så då höjde vi upp så de låg på runt 110cm på slutet. Han klarade även det galant utan att slå i så jag var riktigt nöjd med honom.

Vart tar tiden vägen

Har varit dåligt med uppdateringar nu ett tag och mycket korta inlägg. Detta kommer väl inte bli så mycket bättre det heller men jag är så otroligt trött nu för tiden. Har faktiskt bokat en tid hos domktorn för att se om dom kan fixa min sömn. Jag kommer ihåg alldeles för många drömmar på en natt och det blir ritkigt jobbigt i längden.

Hoppas ni har tittat på filmen från KM i hoppning, jag är faktiskt riktigt nöjd om den ritten. Smirnoff har börjat bli så duktig och hoppa av rätt öäver på räcken. Jätte roligt. I veckan har vi medt trimmat dressyr men idag var det hopprträning och han var duktig då också. Var jätte jobbigt markerbete med en hel massa galopp så han blev jätte trött. På slutet var hans ben överallt kändes det som, han orkade liksom inte hålla koll på dom. Men det är ju roligt att det går framåt.

Längtar till våren när tävlingarna börjar igen. Tänkte starta nån dressuyrtävling också så det blir till att trimma på i vinter. Nu ska jag nog sova tror jag tidig kväll men är helt slut, tror det var hoppträningen som tog den sista orken ur mej.

Klubbmästerskap i hoppning

Har lite brottom just nu för ska iväg på middag men slänger upp filmen från dagens KM. Smirnoff var jätte duktig och hoppade felfri 1m så vi fick hoppa våran första omhoppning! Han var superduktig i runda 1 och även i omhoppningen men där blev det tyvärr en rivning och vi hamnade på 4:e plats. Men jag är supernöjd. Han hoppade jätte fint!

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.