Vinst i helgen

 
Det är väl bara att inse att det är en hopphäst jag har även om jag gärna skulle vilja att det gick bra i dressyren också. Han kan ju ibland :P Har i alla fall testat ett nytt lite skarpare bett i dressyren som verkar funka rätt bra.
 
Men i alla fall, igår var det tävling igen. Hoppning denna gång och jag och mamma var tvugna att åka själva med trensporten denna gång. Första gången jag körde utan coachning, men det gick jätte bra och smirnoff skötte sig exemplariskt med lasning osv. VI behövde inte använda lionorna nånting utan det räkte med att mamma puttade lite på honom om han ville gå ut med baken åt höger.
 
Tävlingen gick super och vi vann 1m! Lite ringrostiga var vi så det blev lite omtramp och konstiga hopp men det kan jag ta så här i början. SPeciellt som han klarar hindrena ändå, han gillar inte att riva.
 TIll 1,10 klassen var han nog lite trött, han visar det på lite konstigt sätt, nämligen genom att springa ännu fortare. Det resulterar i att han inte riktigt hinner med att lyfta på benen. När Han blir trött  blir det dessutom en hel del korsgalopp för han inte orkar byta helt. Det blev därför två rivningar, 1 in i kombinationen och sen hindret efter kombinationen. Det syns inte på filmen m en han laddar rejält för kombinationen och vi kommer fel in och sen får jag itne ritkgit tillbaka kontrollen i tid till hindret efter om då drar vi på oss en rivning där också. MEN jag är super nöjd med första hopptvlingen efter betet!
Stjärnan min:
 
Filmen, skakig och på långt håll men får duga:
 
 
Fick även två foton som LInnea tog:
 
 
Idag blev det bara en promenad med Smirnoff, tyckte det kändes lagom eftersom han gått ganska hårt senaste veckan. KUnde vara skönt för honom att slippa ryttare en dag! =)

Tävlingsstart

Ja, då har fösta tävlingen efter betet gått av stapeln. Dressyr stod på schemat och årsunda var platsen. Smirnoff skötte sig exemplariskt på tävlingsplatsen men kanske inte lika bra på tävlingsbanan. Hehe. Eller jag ska väl kanske inte klaga på LC:n  jag kom 8 av 14 men jag tyckte att hon dömde hårt! visst inte så bra övergångar kanske men resten va inte så tokigt och det var ju ändå den lägsta klassen som finns. Den borde inte dömas så hårt. Fick i alla fall 57,78%
Här är ritten:
 
 
Tycker inte att det ser så tokigt ut i alla fall.
 
Sen till LB:n då. Usch. framridningen gick bra som vanligt jag var aningen hårdare på honom och försökte stalla igenom ordentligt. Straffet för det blev en superstark Smirnoff som bara drog genom hela programmet och tjaffsade supermycket och slog sig fri. Han var dessutom mycket räddare för allt inne på banan, bokstäver osv, som han inte vav en ända blick till i klassen innan. Suck. Han hade kanske tröttnat på dressyrlivet vid det laget, 50,69% fick vi. Kom väl antagligen sist på det, var inte kvar och såg resultatet..
 Har ingen lust att göra i ordning den filmen heller så ni får ta mina ord att den var dålig.
 
Nästa vecka är det i alla fall hopptävling. Det måste ju gå bättre tycker ja=P

Tillbaks till vardagen

Jobbet är igång, träningen är igår, tävlingarna startar till helgen. Ja allt börjar återgå till det normala. Ganska skönt ändå, jag är nog så som person. Gillar att ha det lite inrutat med vad jag ska göra. Idag red jag ett dressyrpass med Smirnoff och han kändes riktigt fin. Det är som om han aldrig vart på bete utan trimmat hela sommaren. Jätte kul att rida.
Söta fina Smirnoff! ♥
 
Idag när jag kom hem hade jag ätligen fått mitt badkar så det blev självklart ett bad med massa skum!!
Jättemysigt!
 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.