Dyster dag

Hade tänkt att detta inlägg skulle handla om helgens klubbmästerskap men dagens händelse gör att det får bli en annan gång. Igår blev många tårar fällda för älskade Dennis. Han har sett lite svullen ut om magen ett tag och igår började han andas konstigt. Mamma åkte till veterinären och dom konstaterade ett hjärtfel som gjorde att organen inte fungerade som dom skulle och han hade vätska på flera ställen i kroppen. Det fanns inte något att göra och både mamma och jag var där när han fick somna in. 9år skulle han ha blivit i december, nu får vi hoppas att han har det bra och är fri från alla krämpor uppe i himmlen.
Sista bilden som togs på honom.
 

Helgens planer

Idag ska jag åka till leksand för att fira Helena som ska ha 30-års fest, självklart blev det på min lott att köra också. Hmm.. tur att jag har en fyrhjulsdriven bil! Jag är faktiskt riktigt glad över att jag bytt till en sådan. Den är vekligen himla bra, tänker jag nästan varje gång jag åker i den faktiskt! Otroligt nöjd!
 
Ska bli riktigt mysigt att få gå på 30 års fest. Det kommer bli middag innan också och sen ska vi sova i ett hus på landet.  Nu gäller det bara att komma på vad man ska ha på sig. Skorna är ju givna, mina nya jätte höga med nitar men sen lär man väl nästan ha en finklänning tycker jag. Kan ju vara bra det också för har rätt många men dom kommer ju i princip aldrig till andvändning förutom vid nyår och då känns det ändå tråkigt att använda samma. Blir lätt att jag samlar på mig massa klänningar som bara hänger i garderoben.
 
Smirnoff har varit lite förkyld i veckan snorat och hostat några gånger så han har fått gått in till lunch nu några dagar. Tycker att det känns dumt att han ska stå ute i blåsten och snön/regnet. Det verkar ha hjälp också för i morse var han inte alls lika snorig som dom andra dagarna. I övrigt är han lika pigg som vanligt och hoppträningen i onsdags gick jätte bra. Allt flöt på super så hoppas att det håller i sig till KM nästa helg! Är ju ett ganska svårt KM i år så ska bli väldigt intressant att se om vi håller måttet!
 
Igår var det riktigt tungt i stallet fick pulsa massor i snön och det gjorde att det tog lång tid! Skulle egentligen ha tränat för Uffe men träningen vart inställt. Var väl många som inte ville åka ut i det där vädret kan jag tro. Så här ser det ut på min balkong just nu:
 
 
Ser ut som mitten av januari tycker jag hehe. Snöandet verkar ha lugnat ner sig lite från igår i alla fall tycker jag. Var lite orolig för hur jag skulle kunna köra i det där snökaoset ända till Leksand. Men nu är det bäst jag åker till stallet och fixar så jag hinner till festen i tid;)
 
Har fortfarande inte börjat med veckans temainlägg så jag är inte säker på att jag kommer hinna klart till söndag men Jag är ganska säker på att det kommer handla om killar. Spännande va? ;)

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.