Tillbaka från betet

Nu har Smirnoff kommit hem igen och det känns jätte roligt, men känns i kroppen att man latat sig lite väl mycket på semestern. Tog hem honom i söndags och har hunnit få han skodd, tvättat honom och klippt man och hovskägg så nu är han ingen skogsmulle längre. Har även hunnit rida både idag och igår, tar det ganska lugnt men han verkar inte ha tappat så mycket för han känns inte som att han blir speciellt trött. Bra det för inte långt kvar till tävlingen i Årsunda.
 
Igår fick han ett nytt täcke mot flugor, han verkade väldigt nöjd när han hade det på sig i hagen idag för dom andra ruskade massa på sig men han stod helt stilla!
 
Igår efter att jag hade badat och klippt manen var han supertrött lppen hänge och han började gäspa.
Supertrött häst stackarn, allt för mycket på en dag.
Så söt med sin hängläpp hihi
 
Idag behövde han i alla fall bara bli riden, vilket han klarade super. Galopperade lite i båda varven idag och han verkade inte bli nå trött alls av det så imorn ska jag ställa lite mer krav och testa lite hur konditionen verkar vara.
 
Jag har  i alla fall tvättat hästtransporten idag och börjat vaxka in den med svart vax. eller jag orkade bara vaxa ena sida och bakluckan men ska vl fortsätta imorn är det tänkt. känner mej lite sjuk nu men hoppas att det ska gå över med lite vila.
 
Transpoten före vax:
 
 
Efter vax:
 
 
Ska göra en gång till på långsidan för den ville inte bli helt svart, men de blir ju stor skillnad ändå!
Nu ska jag vila!
 
 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.