Lagdessyr omg 1

Var i Ockelbo och tävlade dressyr igår. Som vanligt kändes det hur bra som helst på framridningen och sen blev han otroligt spänd på banan. Höll på att hoppa på den andra hästen som var på väg ut för han såg en läskig skylt. Som tur var fick jag rida runt en bra stund där inne och vänja honom. När jag väl red programmet gick det faktiskt helt okej. Några missar som att jag fick lite blackout i första halten så det blev som två halter i stället för att rida fram när han börja gå och sen en minitaktning i skritten som dommaren naturligtvis såg, kunde hon inte ha blinkat precis då? Sen slog han sig fri innan första snett igenom i galopp men i övrigt var det helt okej tycker jag. 172 poäng 59,3% så snart kanske vi lyckas få en ritt över 60%. Laget blev i alla fall 3:a och min poäng behövde inte räknas bort och det var ju kul.


 

 

 

Måsten

Det är stökigt och fullt med disk överallt. Städade ju och diskade undan i helgen men nu är det lika illa igen och jag är alldeles för trött för att ta tag i det. Dessutom fick jag för mig att baka igår så det är såna grejjer öveallt också. Men gått var det ju i alla fall. Daimkladdkaka, åt både till frukost idag och en bit nu hehe. Men ja, vad jag ville komma fram till är att det är jobbigt med dessa måsten om disk och städning och allt sånt. Tur man är själv så slipper någon annan se allt i alla fall, då kan jag bara sjkuta på det någon dag till.

Idag red jag Smirnoff på stora utebanan, den var riktigt bra faktiskt. Lite ojämnt och halvdjupt på vissa ställen men de var inte så farligt att det inte gick att rida där. Smirnoff tyckte att det var jätte kul tror jag men han skötte sig ändå hyfsat bra så det var ju skönt. Skulle vara roligt att kunna träna lite ute i år. Förra året var han helt knäpp på utebanan och bara skenade och bockade så fort de vart galopp. Han blev väldigt svettig men det var nog mycket av värmen också.

 

Jag är blå....

Har ett riktigt fint blåmärke på låret:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.