Fullt upp med flytt och tävling

Puh, det här har verkligen vart en slitsam helg. Inte mycket till vila här inte. Tävling igår och så håller jag ju på och fluttar för fullt. Idag har det vart full fart sen kl 7 tror jag och nu är jag helt slut i både kroppen och huvudet så ska alldeles strax sova.

Tänkte väl mest bara lägga upp filmen från igår och berätta att det gick jätte bra på tävlingen. 5:a i en meter och sen råkade vi riva första i 1,10 men det var min bästa 1,10 hittils tror jag. I 1m kändes det som jag backade av alldeles för mycket till hindrerna vet inte varför men jag skärpte till mig till 1,10 i alla fall så det var ju bra.

Idag var han dum

Tävlade dressyr idag och det gick inte alls bra. Han var så dum, gick super på framridningen och var inte rädd för nånting där. Till och med några på läktaren som gav beröm att han var så fin. Men inne på banan var han värre än någonsin, skyggade, böt galopp, bockade ja allt man kan tänka sig. Åh vad irriterande!

Filmen från idag:

Nej jag känner mej så besviken hade hoppats på att denna sista dressyrtävling innan sommaruppehållet skulle gå lite bättre. Laget kom i alla fall 3:a men det var då inte våran förtjänst för 5 öre. Nej nu orkar jag inte skriva mer, känner mig bara grinig.

En positiv sa var väl i alla fall att han stog jätte snällt i transporten och väntade jätte länge efter att jag ridigt för vi väntade på resultat och så kollade jag på dom andra i laget som red. God natt!

Älvkarleby 17/5

Idag har jag tävlat på gräsbana! Det var riktigt roligt och Smirnoff var väldigt taggad idag. På framridningen var han helt okoncentrerad och studsade åt alla håll innan hindret och drog och bockade efter. Kan inte annat än att skratta åt honom men lite orolig blir man ju såklart för hur han ska sköta sig på banan men han är duktig på det sättet att han särper till sig när det väl gäller.

Håll nästan på att riva hinder nr 2 men vi hade turen med oss och den låg kvar. Sen vet jag inte riktigt vad som hände i omhoppningen. Det blev lite blackout och jag glömde bort att det var på tid tror jag. Inga omhoppningssvängar alls, hade kunnat rida mycket snävare men nä, de kom jag inte ihåg! =P

Agge var med hela dagen, världens bästa hässkötare! Sen tog hon massa fina bilder också så det var kul. Här är några av dom:

Mamma filmade men det blev både lite skakigt och på långt håll men har redigerat så gott jag kunde så lite ser ni väl i alla fall:

Nu är det inte så mycket kvar av min och Smirnoffs tävlingstermin, dressyr på GRS på söndag och sen hoppning i Storvik på lördagen. Då ska vi debutera 1,10 på bortaplan, kände att jag ville ha gjort det en gång innan sommaruppehållet! =)

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.