Paus

Som ni kanske märkt har jag haft en liten paus i bloggandet.. Igen.. Det har varit ganska skönt men har ändå känt på senaste att jag vill blogga och ska försöka starta upp på nytt nu. Lovar inget mer än att försöka hålla bloggen lite mer uppdaterad än tidigare. Vad jag också har tänkt som en nyhet i bloggen är att göra tema inlägg. Dom kommer vara väldigt personliga och kommer ge mer insikt om hur jag blivit den person jag är idag. Har tänkt mig att försöka leverera dom på söndagarna så jag har hela helgen på mig att skriva. Får se om jag hinner med något till i morgon annars börjar det nästa söndag!
 
Harkommit på att jag inte uppdaterat sen sista tävlingen ens, den var på GRS och gick jätte bra. Kom på tredje plats i 1m och en rivning i 1,10 så det var  ett bra avslut på tävlingssäsongen. Nu är det bara KM kvar som är samlat på en helg både dressyren och hoppningen så det känns ju lämpligt! =)
 
Nu när tävlingssäsongen är slut ska jag även försöka hinna med lite icke hästrelaterade nöjen. Förrförra helgen var jag ut med Micca och nästa helg ska jag till Leksand för att fira Helena. Denna helg har har varit lugn, var och hälsade på Johanna i sitt nya hus och det var jätte fint. Stort nytt och fräscht hihi.
 
Det har faktiskt varit jätte kul att rida på Smirnoff på senaste, har hittat några nya knappar och fått till saker som känder omöjliga förut. Idag red jag dressyr och det kändes som att nästa allt var möjligt och galoppen var lugn och fin i båda varven. Jätte kul! Hoppas han känns lika bra när jag rider för Cicci imorn så vi verkligen kan jobba med nya saker att förbättra och inte bara på att han ska vara lugn.
 
Hoppningen har också varit super på senaste, har bytt lugnande fodertillskott kanske kan vara det som spelar in lite också. Kul att få rida på en lydig häst som inte bara rusar mot hindret. Lägger med några filmer nedan.
 
Hopptävlingen på GRS:
 
 
 
Hoppträning:
 
 
 
Tredjeplats!
 
Från när jag och Micca var ut. Ibland snoffsar man till sej;)
Det var allt för denna gång. Nu ska jag börja knåpa på mitt första temainlägg. =)
 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.