Tävling igen

Igår var det dags för division 2 i hoppning igen. Vi var iväg till storvik och det gick väl helt okej. I första klassen rev vi ett hinder i kombinationen vilket kändes totalt onödigt. Han blev rädd och tvekade för att sedan hoppa men då puttade jag hinderstödet med foten så vi hjälptes åt att riva det kan man säga. Tråkigt att inte få komma till omhoppning men jag kände det på min, har gått felfri så många gånger nu så det var väl på tiden om man säger så. Dessutom kändes han så lugn och orädd så jag kanske slappnade av lite.
 
I lagklassen gjorde vi därimot en kanonrunda. Det ända tråkiga var bara att jag var den ända som red felfritt men jag gjorde väl själ för min fasta plats i laget i alla fall =)
Här är filmen:
 
 
Ska ta tag i dressyrfilmerna någon dag också när jag orkar.. Lovar att ni ska få se dom har bara itne hittat nån musik än=P

Dressyr

Tävlade dressyr igår i regnet i Österfärnebo. Blev kall och genomblöt men nådde äntligen up till målet att rida över 60% i år. Första klassen som jag också egentligen tycker gick ganska bra fick jag 58,89% och andra 61,38. Jätt kul! Smirnoff skötte sig nästen hela tiden. Blöev rädd i galoppen i LB:1an men vi rättade det snabbt och fick bara ett litet avdrag där. Hamnade på 6:e plats men det var bara fyra placerade. Hade det inte blivit den lilla missen hade jag nog legat 5:a och precis utanför placering. Superkul att det går framåt!
 
Är dock jättetrött nu så orkar inte göra i ordning filmerna. Det sitter i fortfarande, men man är väl inte van att vara ute i regnet direkt.
Bild från igår, gemonblöta efter sista klassen=P
 
idag blev det bara lite jogging barbacka i ridhuset så han skulle få röra på sig. Vill inte att han ska bli stel elelr nått efter att ha gått hårt i regnet.
 
 
Finaste ♥

Ingen rast och ingen ro

Den här veckan har varit jobbigare än vanligt. Mamma och Micke har åkt till Italien så jag har hand om Dennis. Så det blir mycket pysslande för att få allt att gå i hop med jobb häst och hund. Speciellt med en sån hund Som Dennis dår ingenting kan gå snabbt. Har haft honom hemma hos mej i helgen, skönt att få vara hemma men att ta honom upp och ner för mina trappor är inte roligt. Så i veckorna bor jag i huset, betydligt enklare så man kan släppa ut honom på gården och så.
 
I onsdags skulle Smirnoff dessutom skos så då tog jag faktiskt ledigt. Sen på torsdagen hade jag sån tur så denna syn vr de första som slog mej när jag satte mej vid skrivbordet på jobbet. Mums!
I övrigt så tränar jag mycket galopparbete med Smirnoff, han börjar bli riktigt duktig nu, man kan samla ganska bra och förvända har han fattat, bytena sitter också så nu funderar jag på vad jag ska lära honom här näst. Synd bara att han inte kan vara lika bra på dressyrtävlingarna som när jag tränar själv. Men jag har fortfarande hoppet uppe och hoppas på att få en ritt över 60% i år=P

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.