Film från i söndags

Har nu fixat i ordning film från markarbetet i söndags, har inte orkat göra dressyrfilmen än för det tar så mycket längre tid.
 
 
Plågade Smirnoff med lite bommar men tyckte att han skötte sig riktigt bra för att vara han. Höll samma galopp rakt igenom, blev lite svårare när det kom hindet med i bilden men över lag bra! Han var nog bara överlycklig av att få hoppa.

Vilken helg!

Helt slut, har varit fullt upp hela veckan från onsdagen! Därför jag inte hunnit med att skriva. I onsdagsfyllde jag år och då var jag och mamma ut och åt på lunchen sen iväg till stallet sen hem till mamma igenpå middag, sen stallet för hoppträning och när den var slut så upptäckte jag att en tjej glömt att hon hade kvällsfodringen så då fick jag göra det. Kom väl hem runt 22.30 och så känns det som det fortsatt sen dess. Har haft kalas igår så det var mycket förberedning och bakning inför det, sen var jag ut med Micca i fredags och på kräftskiva hos Johanna igår. Mycket att göra och lite sömn har gjort att jag kände mig som en Zombie idag, fick lov att gå lite tidigare från jobbet och nu har jag fakstiskt sovit några timmar så det känns bättre!
 
Jag har en del filmer som jag egentligen tänkte visa men orkar inte fixa i ordning dom just nu så bjuder på en bild i ställer :P
Efter ett ridpass vet han precis vem som har godis;)
Här är några av mina födelsedagspresenter. Smirnoff få en uppsättning brun utrustning, blir nog fint för han passar i dom flesta färgerna :D Fick ny tävlingskavaj och skjorta och det var ju verkligen på tiden den som jag har nu är inte speciellt vacker. Har även fått en ny hjälm med lite bling bling på men den har jag inte fått hämta än. En fin brun"ljusstake" med tillhörande stenar, mjukisbyxor, grillpanna, en sjal, ridhandskar och nya påslakan har jag också fått. En väldigt bra födelsedag!
En väldigt udda tårta blev det denna gång, den var inte vacker men åtminstone rätt god;)
 
 
 

Kräftskiva nr 1

I helgen bar det av till Stockholm för kräftskiva nr 1 av 3, inte dåligt med tre helgewr i rad med kräftskiva. Tur man gillar kräftor. Det blev en väldig snabbvisit då jag åkte mitt på dagen på lördagen efter att ha ridit Smirnoff och sen blev det hem vid 14 dagen efter. Men det var klart värt det!
Blir väl svårt att toppa den här idylliska kräftskivan men kan tänka mig att det kanske blir lite mer alkohol på dom andra i stället;)
 
Stackars Grace Kelly mår inte alls bra nu, hon är sjuk och idag var ena benet förlamat också. Hon lever nog inte så mycket längre till. Känns lite tråkigt ändå, hon som varit så himla snäll!
 
 Svårt att få nån bra bild på henne när det är mörkt. Ser mest ut som en tuss hår =P Jag har i alla fall gett henna lite extra mat och en stor tuss hö så hon ska ha det mysigt.
 
Smirnoff har fått gå dressyr flera dagar nu, försöker jobba mycket förvänd galopp för att stärka honom men det är riktigt svårt. Han har verkligen tappat den galopp jag hade lyckats få fram i våras.
 
Måste också visa två bilder på en central jag var i på jobbet idag, fick rysningar över hela kroppen. Massa spindelnät överallt! 
 
Blä!
 
 
 
 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.