Julen är här... och över..

Ja man tror ju att man ska hinna vara mer aktiv och skriva inlägg när man är ledig. Men då blir man slö i stället! Julen har i alla fall varit bra, var hemma hos mamma som vanligt och det var en trevlig kväll. Vi gillar ju julklappar i min familj så det fanns en hel del under granen trots att vi bara var 3 st.
Fick bland annat två tröjor, kandar till smirnoff, bett, gardiner, skiva med min nyaste idol Kevin Walker, kaffebryggare och godis. Sen får man ju inte glömma att jag fick en tidig julklapp innan i form av en halv dressyrsadel;)
 
Har testat rida på kandaret två gånger, första gången red jag med helt lös stångtygel för att han bara skulle få känna hur det var med två bett i munnen. Andra gången red jag med sträckta tyglar och Smirnoff var verkligen jättefin! Var superroligt att rida med kandar och känna hur väl man kunde inverka både framåt och bakåt. 
 
Sträckningen verkar ge med sig i alla fall, Smirnoff har fått laser 2 gånger och jag tycker att det ser ut att hjälpa. Han tycker att det är väldigt mysigt att få laserbehandlig i alla fall så det kan han väl vara värd.
 
Finaste Smirnoff! Hoppas vi kan utvecklas massa i dressyren under våren!
 
 
Lot
2013-12-26 @ 22:48:28

Ja det har verkligen varit en skön julhelg🎁 med många fina julklappar, Smirnoff passar jättebra i sitt nya landar 🎅
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.