Svårt att veta

 
Jag är så dålig på att uppdatera så jag undrar om det ens äär värt att ha kvar bloggen men kan ju kanske vara bra för att lägga upp filmer och så. Sen vet man ju inte om man kommer få mer motivation sen nån gång. Kanske går bättre om man uppdaterar lite oftare och gör det till en rutin lite mer. Nu blir det så mycket att skriva om varje gång så det känns jobbigt.
 
Men i alla fall, tävlingssädongen har dragit igång på allvar. Hoppade en pay& jump för 2 helger sen som gick super. Sen hoppade jag 1,10 i högbo som var lite av ett kaos. Kändes som vi backade oss igenom hela banan 2 rivningar och en riktigt dålig känsla.
 
I lördags var vi däremot tillbaka, min lilla racerhäst var ritkigt på hugget. Rev sista i omhoppningen i 1m tyvärr men i övrigt super och 1,10 rev vi sista i grunden men en superrunda i övrigt så det gjorde mig ingenting. 
 
 
Blev också med på några bilder:
 
 
 
 
Igår var det stalltjänst på schemat, var riktigt jobbigt för i pausen mitt på dan hjälpte jag till med tävlingen och i tävlingens paus mellan klasserna fixade jag allt åt smirnoff. Trött tjej igårkväll kan jag lova!
 
Blev i alla fall en liten myspromenad i solen igår utan täcke:D

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.