Svårt att veta

 
Jag är så dålig på att uppdatera så jag undrar om det ens äär värt att ha kvar bloggen men kan ju kanske vara bra för att lägga upp filmer och så. Sen vet man ju inte om man kommer få mer motivation sen nån gång. Kanske går bättre om man uppdaterar lite oftare och gör det till en rutin lite mer. Nu blir det så mycket att skriva om varje gång så det känns jobbigt.
 
Men i alla fall, tävlingssädongen har dragit igång på allvar. Hoppade en pay& jump för 2 helger sen som gick super. Sen hoppade jag 1,10 i högbo som var lite av ett kaos. Kändes som vi backade oss igenom hela banan 2 rivningar och en riktigt dålig känsla.
 
I lördags var vi däremot tillbaka, min lilla racerhäst var ritkigt på hugget. Rev sista i omhoppningen i 1m tyvärr men i övrigt super och 1,10 rev vi sista i grunden men en superrunda i övrigt så det gjorde mig ingenting. 
 
 
Blev också med på några bilder:
 
 
 
 
Igår var det stalltjänst på schemat, var riktigt jobbigt för i pausen mitt på dan hjälpte jag till med tävlingen och i tävlingens paus mellan klasserna fixade jag allt åt smirnoff. Trött tjej igårkväll kan jag lova!
 
Blev i alla fall en liten myspromenad i solen igår utan täcke:D

Lång dag

Klockan är bara 5 och det känns som denna dag varat i en evighet. Kan kanske vara för att jag vaknade kl 6 och var i stallet redan halv 8. Tog fram lite hinder och hoppade. Red med pelhambett för första gången. Kändes jätte bra så ska testa det på träningen på onsdag. Det är ju lite kluvet det där med skarpare bett men det är samtidigt väldigt jobbigt att inte kunna ta förhållningar man blir lätt dragande i tygeln och det leder till att jag kanske itne hänger med lika bra i hoppet. Nu hoppas jag på att kunna driva fram längre galoppsrång utan att det känns som att vi skenar. Ska bli intressant att se i alla fall, nu hoppade jag bara små-hinder och det gick ju bra. Hade 21meter emellan dom och kunde rida på både 5 och sex galoppspång i jämn takt. Han även upphöjda travbommar, riktigt upphöjsa med sockerbid på båda sidorna. Smirnoff tyckte att det såg jätteläskingt ut (eller jobbigt) för han kastade sig åt sidfan första gången och sen hade han jättesvårt att få till något flyt över dom så det är något att träna på märkte jag. När jag hoppat en stund övergick jag till konditionsträning och galopperade länge i båda varven. Sen hoppade vi hindrena en sista gång och det gick bra så han kanske inte har så dålig kondition!
 
Efter stallet har jag både hunnit vilat, städat vart och kollat på olika möbelaffärer efter en ny soffa och sen varit på hästägarmöte! =)
 
I fredags hade jag faktiskt hästhjälp så jag slapp åka till stallet, det var jätteskönt med en ledig dag. Var rätt nervös innan men det verkade ha gått bra! =) Igår blev det träning för Cissi och vi gick igeom mycket med sitsen och grundläggande saker som man lätt glömmerbort efter ett tag så et kan behövas uppfräschning. Tycker att det gick riktigt bra till slut. Red förvänd galopp på volt i båda varven och fick till en bra takt i traven.
 
Nu blir det snart pizza, Mums!
Här är förresten filmen från tävlingen:
 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.