Hoppningen

Ikväll är första dagen på länge som jag faktiskt har fått ta det lite lugnt på kvällen. Jag har kollat på tv, diskat lite och tagit ett varmt bad. Så himla skönt, har känt mig otroligt stressad varenda dag så jag tycker jag är värd det. Har jour på jobbet just nu också men än har dom inte ringt så jag hoppas att det håller dig så, hade tänkt att sova tidigt.
 
Har i alla fall gjort i ordning filmen från KM i hoppning:
 
 
 
En aning taffligt i första men lite bättre i andra rundan, synd att underlaget släppte lite inför sista hindret annars hade vi nog kunnat vara felfria.

Skönt med helg så man får vila ut

Eller inte. Tror det är svårt för icke hästmänniskor att förstå hur mycket vi kan hinna med på en dag. Andra kan tycka att det blir stressigt att bara ha gjort nån liten nytta på dagen och sen ska iväg på kvällen. Själv känns det som om man städigt har ett fullspäckat schema. Igår var det KM i dressyr, åkte till stallet vid halv 8 och byggde banan. Sen knoppning och mocka boxen. Sen funktionär i dom två första klasserna, därefter tävla i min egen klass och efter det banbyggnad till KM i hoppning som var idag. Kom hem kvart över tre och då var det bara att ducha och göra sig i ordning för att gå på ryttargalen på läkerolen. Vi skulle samlas 16.30 hos Maggan kom väl en aning sent men inte så farligt. Kom hem från galan igen vid kvart i 11 och så blev det sova lite för att sedan upp och till stallet igen. Hjälpte även idag till som funktionär i första klasserna av KM och innan det var min egen tid. Kom hem runt 15 även idag men efter det har jag i alla fall mest slöat. Förutom en snabb tur tillbaka till stallet för att mocka några högar.
 
Ja det var min helg! och nu är den slut...
 
I KM blev det en tredjeplats i både dressyren och hoppningen. Både häst och ryttarmissar i båda grenarna kan jag tycka. Lite tråkigt för jag vet att vi kan bättre. Men men..
Ska väl lägga upp film någon dag så förstår ni nog vad jag menar..
 

Snö!

I Valbo har vi minsann snö nu, så mycket att dom till och med har plogat på Köpisparkeringen!

Flera såna högar fanns på parkeringen, jag hade hoppats att vintern skulle dröja ett tag till =(
 
 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.