Felfria rundor

Igår var det tävlingsdax igen och vi åkte iväg till storvik för två stycken 1,10-klasser. Det kunde nästan inta ha gått bättre för vi gick felfritt i båda klasserna. I Första som var en individuell klass var han kanskeinte helt framme för skänkeln men superduktig och räddade sig ut ur ena kombinationen på något vis, smidig som han är. Pga den missen så blev tiden inte så jättebra då jag  inte han göra den sväng jag tänkt och vi tappade farten lite. hamnade 9 tillslut tror jag. I andra klassen som var lag division 2 så gjorde vi vår bästa ritt någonsin tror jag. Det var en sån härligt känsla, nästan så tårerna var på väg efteråt för jag blev så glad. Knappt en enda miss och så bra flyt och tempo genom hela banan. Synd bara att det inte gik lika bra för resten av laget då vi fick två uteslutna, hamnade trots det 2:a av 3 lag så banan var kanske inte den lättaste. Var bara jag och en till som var felfria och hade det varit en individuell A:0 hade jag vunnit för jag hade snabbare tid! =)
 
Här är filmerna:
 
 
Lagklassen:

 
Nu laddar vi för en regional 1,10 på GRS nästa helg sen vila en helg och sen hemmatävling där jag har tänkt att debutera 1,20 om allt går som det ska. Nervöst men roligt! =)

Äntligen placering

Vet inte hur många dressyrtävlingar jag och Smirnoff varit med i där han busat eller varit rädd för saker, men nu äntligen i Österfärnebo kändes det som att allt lossnade lite. Blev en 2:a plats i LC på 64,4% och en 4:e plats i LB på 61,9%. Egentligen kändes LB:n mycket bättre än LC:n men hon dömde rätt hårt där kändes det som. Men man ser i filmerna att han har stadigare form och jag tycker att jag har bättre sits. Två missar blev det iof i LB:n, först så tittar han mot nån som klipper gräset på andra sidan gatan i första halten och sen blev den en fel galoppfattning men annars var det en bra ritt. Hon påstod att han stod ojämnt i sista halten, det tycker jag ser obetydligt lite ut på filmen men kanske såg annat ut framifrån. Här är i alla fall filmerna:
 
 
 
Så här fina var vi med lindor och allt på prisutdelningen! =)

Dressyr imorn

Sitter och kollar på Idol och taggar inför dressyrtävling imorn! Ska bli så spännande! hoppas verkligen att han kan sköta sig för en gångs skull. Men det är väl kanske att hoppas på för mycket;) Har i alla fall två klasser på mig att försöka.
 
Idag har varit en riktig stalldag, åkte dit vid halv 10 och åkte hem vid halv 4 sen tillbaka 18.30-19.30. HAr haft hand om en kompis häst också så därför blev det extra mycket. Väldigt nyttigt att få rida andra hästar ibland. Både för mej och hästen tror jag. Det gick i alla fall ganska bra även om han var lite motsträvig i början.
 
Smirnoff var ppigg som vanligt. Fick rida lite med gramanen för att få till honom, red igenom programmen några gånger och tyckte väl att det gick ganska bra till slut, svettiga blev vi!

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.