Balkongfix

Den här helgen har varit helt uan tävlingar så det har varit skönt, framöver är det massa tävlingar nästan hela tiden. Jag har haft tid till annat än hästar för en gångs skull, göra i ordning balkongen och bjude hem mamma och Micke på fika till exempel! =)
 
Bjöd på en nötchokladkolapaj ska göra den igen till fikat och den var ganska god men om jag ska göra den igen ska jag nog ta lite mindre nötter och lite mer chokladkola. 
Igår hade jag träning för Cissi och det gick faktiskt riktigt bra, jag sa att jag ville göra något svårt och då fick jag verkligen. Öppna och sluta hit och dit och försöka att verkligen ha tryck i traven och hög form. sen öppna och sluta i galopp också och sätta tryck i galoppen också. Försökte få till ökningar i galoppen som verkligen kändes som uppförsbacke och vi lyckades  väl några steg i alla fall. En travökning som vi gjorde var verkligen något annorlunda än vanligt. Riktigt öga framven och form, det var jättekul =) Både jag och smirnoff var totalt genomsvettiga :P
 

Förnyelse

Nu har jag både nytt soffbord och soffa, känns superbra. Var på Lindholms och köpte bordet igår, monterade det såklart så fort jag kom hem och blev supernöjd. Nu fattas bara en ny tvbänk så är vardagsrummet komplett.
 
Ikväll blir det middag med jobbet så det ska bli lite roligt, vi ska vara på Gasklockorna =)
 

Tävlningshelg

Hopptävling på klubben hela helgen, det är jobbigare än att åka iväg på tävling eftersom man måste hjälpa till hela dagen. Jag var med i en klass båda dagarna, 1,10 och 1,15.På lördagen rev vi sista hindret i grunden och på söndagen första i omhoppningen men det var fina rundor båda två tycker jag. Var lite bådas fel att vi rev kan jag tycka jag hade kunnat rida bättre men han hade kunnat lyfta på benen han också. På söndagen blev det lite fel till sista hindret i grundomgången så tror de var därför det blev lite knasigt till omhoppningen.
 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.