Uppdatering

Nu har det varit en sån där hektisk tid igen då jag haft fullt upp varendaste liten sekund. Senaste projektet har varit att sälja min gamla soffa möblera om och köpa ny soffa. Det är äntligen klart och jag är supernöjd. Så skönt att ha en mycket större soffa!
Lite bilder:
 
 
 
Rummet känns nästan större fast soffan också är väldigt mycket större än den gamla.
 
Igår var det dressyrtävling hemma. Vill inte lägga upp nån film för det är inget att se. Smirnoff var superspänd och jag kunde inte rida ordentligt. Slutade på strax över 61%. Det var i alla fall tur för jag och en annan i stallet hade sagt att om vi fick över 60% så skulle vi sluta rida dom här klasserna och bara tävla på kandar sen. Jag nådde målet men inte hon.
 
Nästa tävling är i Högbo, hoppas han inte tycker de är lika farligt som förra gången och att jag har lite mer koll på programmet så vi slipper få missar på sånt vi är bra på.
 
Satt och kollade på dressyr på youtube och man blir ju så sugen på att kunna göra alla dom där sakerna som dom gör. Tittade tex på denna:
 
 
 
Tänk om Smiroff kunde springa med sån lätthet i steget =/
 

Det blir bättre

Igår var vi iväg till Avesta ridklubb för att rida en medelsvår C:2. Tycker att det gick riktigt bra faktiskt även om inte poängen visar det men vi hade en del missar men jämför jag med den förra starten så var detta ändå så mycket bättre. Där vi inte hade nån klar miss fick vi också högre poäng än förra gången, nu fick vi tex 5st 7:or och förra gången bara en men i stället hade vi ju fler lägre poäng också men det var bara missförstånd så det är bara att träna vidare.
 

Tävligar

Nu sitter jag och skriver från min nyinköpta dator, en bärbar asus. Tycker den verkar rätt bra men köpte den mest för att jag ska köpa en ny soffa. Det tråkiga är bara att ingen verkar vilja köpa min gamla soffa och jag vill verkligen bli av med den först annars blir det svårt.
 
Har gjort mej av med akvariet ochså och ska flytta skrivbordet till sovrummet så jag får plats med en stooor soffa. Ska bli så härligt att få den!
 
Det här inlägget tänkte jag bara använda till att lägga upp dom filmer som mamma filmat på tävlingarna jag inte skrivit om tidigare. MSV C:1 dressyr i högbo och 1,10m hoppning på GRS. Dressyren gick väl så där, han blev riktigt spänd och gick inte fram för skänkeln. Hoppningen gick ju desto bättre, jag var så nervös innan för jag hade inte hoppat så högt på ett tag. Vi krachade på framridningen men sen gick vi felfritt inne på banan och kom 7:a så det var ju kul. 
 
Här är filmerna i alla fall:
 
 
 
 
Det ska bli roligt att få testa en till medelsvår dressyr imorn i alla fall och jaghoppas att han är bättre än idag i alla fall för idag var han hopplös och jättestark men då kanske han har bättre energi imorn i alla fall än förra gången.

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.