Hopp och dressyr

Inne i ett bra flyt nu med ridningen känner jag. Igår blev det lite hoppning och idag pay&ride. Hoppningen är han ingen stjärna på direkt och jag tror ärligt att han inte riktigt vet vad han ska göra. Han stannar gärna och går över eller tar något konstigt hopp. Men när han väl kom igång tyckte jag ändå att det gick ganska bra. Då fick vi till några riktigt bra språng och jag vågade till och med höja ett av kryssen till säkert 50cm, haha.
 
 
 
Vi red LC:1 på pay&riden och det var framsteg från förra gången, inga dumheter utan bara lite spänd. Det var ritkigt roligt och halterna börjar också bli något bättre, han står ju inte still men han lyfter fötterna lite färre gånger än tidigare och rumpan far inte åt alla håll! Sen så blir han lite seg i både skritten och galoppen så det är något vi får träna på. Skritten är nog mest att han är spänd men galoppen beror nog på att jag inte riktigt orkar hålla ihop den och få fram den. Konditionsträning behövs både för mej och honom.
En annan positiv sak är i alla fall att jag tycker att det känns som han har gått ner lite i vikt och det är väldigt bra! Han har haft en sån rund och uppblåst mage.
 
 
Vi fick ihop 64% och fick en liten rosett :D
Lot
2015-04-03 @ 16:51:41

Man kan inte låta bli att fnissa när man kollar på "hoppfilmen". Men jag tror att han nog gillade det och tyckte att han var väldigt duktig😉 Dressyren ser ju riktigt fin ut men ni båda måste få lite bättre flås😜
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.