Tävlingsfilm

Filmen från tävlingen, dock klippte jag bort allt bråk. Fokuserar på det som var okej =)
 

Första placeringen

Igår var sista tävlingen innan betet, och vi lyckades faktiskt ta hem en placering. 7:e plats på 63,03% i LB:1. Det trodde jag absolut inte efter att jag ridit klart programmet eftersom han sttrulade otroligt mycket i högergaloppen. Det var en häst som gnäggade på framridningen och då blev han superstörd och skulle gnägga massa tillbaka och kunde inte koncentrera sig. Han drog även iväg och böt galopp när jag skulle vända snett igenom men då bestämde jag mig faktiskt för att skola honom lite så jag avbröt och red om den rörelsen föratt få enbättre känsla och den gången böt han inte som tur var.
 
På Hanchenträningen var han så himla seg och ville inte alls gå fram så jag var riktigt orolig för energin på tävlingen men där var han helt tvärt om. Sprang som en galning så han blev lite stark och drog tyglarna ut handen på mig. Det finns mycket att öva på men Domaren skrev i alla fall kommentarer som "Pampig häst", "lite valpig men blir bra med mer styrka" och "Kvalitet finns" så det var ju kul. =)
 
 

Lite skutt

Igår blev det lite hoppning igen. Han kändes glad och vi hoppade studs för första gången också. :D Ikväll blir det dressyrträning för Hanchen och sen tävling imorn. Därefter semester och bete en vecka senare :D 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.