Uppdatering

Fortfarande sjuk men känner i alla fall att jag orkar uppdatera bloggen lite nu. Är inte riktigt lika trött som tidigare så förhoppningsvis är jag på bättringsvägen. idag har jag för övrigt haft en jätte tråkig dag på jobbet med i princip ingenting att göra, sen på eftermiddagen vid 15tiden fick jag plötsligt jobb. Som vanligt får man det ungefär när man skulle vilja gå hem.

Blev bara en kort tur med Smirnoff i ridhuset idag. Dels så började jag hosta så mycket och sen kom det in en liten shettis och då kunde han verkligen inte koncentrera sig på någe annat än den. Lite halvjobbigt var det så då fick det vara!

Här är en bild från banan vi hoppade med Pontus i söndags:

Inte speciellt vackert ritad men förhoppningsvis går detn att förstå i alla fall. Det var mycket lydnad och kontroll och massor med bommar överallt. Travhoppning är något som jag verkligen tycker är svårt, har liksom svårt att känna när hästen kommer hoppa av så känns som jag inte riktigt hänger med i språnget. Det var den där 90- graderssvängen som Pontus tyckte att jag slarvade med vägen. Blev för mycket båge i stället för att rida rakt fram och sen svänge. Men det är bara att öva, denna gång klagade han i alla fall ingenting på att mina händer inte var tillräckligt stängda så det måste ha blivit bättre!

 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.