Helg

Det har varit en ganska skön helg inte riktigt lika stressig som vanligt och jag har inte behövt jobbat någonting. Gjorde en liten kaosartad middag i fredags. Var klar i jätte bra tid från stallet, skulle handla på coop sen och det tar ju en stund för dom håller på och bygger om. När jag hittat alla ingreienserna så var det typ hur lång kö som helst för kortapparaterna fungerade visst inte stod i den kanske 10 min utan att det rörde sig nånting. Jag gav upp och åkte till konsum Krysset i stället. Väl hemma upptäckte jag at jag inte hade något ris så fick ringa till Mattias och säga att han skulle köpa det. Började med matlagningen och när jag höll på att göra i orndning såsen så lossnar låocket till saltkaret och allt salt åkte ner i såsen. Inte min dag kan man säga. Så då fick jag ändå åka och handla en gång till! Som tur är blev maten i alla fall lyckad och god tillslut!

Igår hade vi lite namnsdagsfirade med mormor, tårta och presenter är aldrig fel! Sen var jag jätte trött så blev bara en slö kväll med lite tv och gick och la mej tidigt.

Helgfrukost!Idag har jag hoppat lite med Smirnoff och han var jätte duktig. Red höga galloppcavalettis på volt och sen hade jag ett räcke på ena långsidan och en oxer på andra långsidan som man kunde rida vidare till efter volten. Smirfnoff hpoppade så fint så då höjde vi upp så de låg på runt 110cm på slutet. Han klarade även det galant utan att slå i så jag var riktigt nöjd med honom.

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.