Smirnoff är på bete

I söndags släpptes Smirnoff på bete i rörberg. Lite sorgligt men också skönt. Har hittils inte hunnit få långtråkigt än i alla fall. Har haft fullt upp med sånt jag inte nrukar hinna med annars. I måndags var jag å Micca på Ikea och sen fikade vi och igår var Agge på besök och idag har jag shoppat och gått på en timmes promenad. Skönt att få ha lite sån tid ibland när det faktiskt handlar om mig och inte bara om Smirnoff. Men har faktiskt vart och hälsat på honom alla dagar efter jobbet, är ju så nära nu så är ändå hemma innan 4 på eftermiddagarna. Smirnoff verkar faktiskt mycket mer social den här gången än förtut på betena. Han kommer på en gång och äter det jag har med åt honom, men har i och för sig inte testat att ha på myggmedel än, hehe. Det ska jag nog testa lite på fredag, men med svamp denna gång i stället för spray. Imorgon får han i alla fall klara sig utan mig för då ska jag färga håret och sen ha kvällsfodring i stallet.

Nu kanske ni tänker "men hon va ju nyss hos frisören" hehe, jo det var jag ju men vi tonade ju bara topparna då så det gick r jätte snabbt och nu tycker jag att mitt hår ser vanligt och tråkigt ut. Så blir antingen lila eller blå toppar tror jag. Skulle egentligen vilja ha knallröda jätte mycket eftersom jag egemntligen skulle vilja testa att ha hela håret knallrött men jag vet att de förmodligen skulle färga av sig på det blonda och göra det mer gult och det vill jag ju inte.

Här är förresten en liten film och några bilder från betessläppet:

Hade hoppats på lite mer bus och spring men det där var typ det ända som hände haha

Han verkar i alla fall gilla sin hagkompis, en skimmelponny. Dom kom överrens nästan på en gång, bara några enstaka pip och sen var dom kompis. Inga sparkar eller stegringar alls så det vat ju bra =)

Här är ett kort från idag, han ser fortfarande välmående ut i alla dall så jag behöver kanske inte oroa mej:

 

Ponnyn ville också va med på bild så han började slicka på Smornoffs mage när jag skulle knäpppa haha!

 

En som inte ser så kul ut är därimot ridskolehästen Indekks, gick en promenat i nya elljusspåret för första gången och då går man förbi ridskolebetet. Vet inte vad som hänt med honom hem hela han är helt knölig:

 

Stackarn=(

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.