Veckan som gick

förra veckan var lite annorlunda. Jag jobbade natt två nätter, har aldrig gjort det förut. Sj'lja nattjobbet gick över förväntan men att sova efteråt var svårt så blev nog alldeles för lite sömn dom dagarna.
Man syns bra i kläderna i alla fall. Det var första gången sen jag började i mars som jag använde dessa kläder. Dom har hängt i skåpet sen jag jobbade på Gävle Energi förra gången! =)
 
I övrigt så har jag väl tränat på som vanligt. Smirnoff har lite problem med galoppen igen, vi hittar inte riktigt takten men det kanske kommer. Vi var i alla fall med på pay&jump i lördags men eftersom mamma håller på och flyttar så har jag ingen film tråkigt nog. Jag red 2 st 110cm rundor, var tänkt att bara rida en från början men Smirnoff bestämde sig för att ta många egna beslut. Vi rev två hinder och fick några inte allt för vackra hopp. Andra rundan hade jag mer kontroll, rev fortfarande ett hinder men det får man väl vara nöjd med ändå!
 
Sen när jag kom till stallet igår så låg det en död råtta i boxen! Blä! Smirnoff måste ha klivit på den eller nått.
 
Inte så trevligt men bra att vi blir av med en av råttorna i alla fall!
 
Idag blev det lite fika med Helena. Testade ett nytt fik på köpis, det var mysigt och gott fika så nu kan man vara nöjd för idag!
 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.