Vilken helg!

Helt slut, har varit fullt upp hela veckan från onsdagen! Därför jag inte hunnit med att skriva. I onsdagsfyllde jag år och då var jag och mamma ut och åt på lunchen sen iväg till stallet sen hem till mamma igenpå middag, sen stallet för hoppträning och när den var slut så upptäckte jag att en tjej glömt att hon hade kvällsfodringen så då fick jag göra det. Kom väl hem runt 22.30 och så känns det som det fortsatt sen dess. Har haft kalas igår så det var mycket förberedning och bakning inför det, sen var jag ut med Micca i fredags och på kräftskiva hos Johanna igår. Mycket att göra och lite sömn har gjort att jag kände mig som en Zombie idag, fick lov att gå lite tidigare från jobbet och nu har jag fakstiskt sovit några timmar så det känns bättre!
 
Jag har en del filmer som jag egentligen tänkte visa men orkar inte fixa i ordning dom just nu så bjuder på en bild i ställer :P
Efter ett ridpass vet han precis vem som har godis;)
Här är några av mina födelsedagspresenter. Smirnoff få en uppsättning brun utrustning, blir nog fint för han passar i dom flesta färgerna :D Fick ny tävlingskavaj och skjorta och det var ju verkligen på tiden den som jag har nu är inte speciellt vacker. Har även fått en ny hjälm med lite bling bling på men den har jag inte fått hämta än. En fin brun"ljusstake" med tillhörande stenar, mjukisbyxor, grillpanna, en sjal, ridhandskar och nya påslakan har jag också fått. En väldigt bra födelsedag!
En väldigt udda tårta blev det denna gång, den var inte vacker men åtminstone rätt god;)
 
 
 
Lot
2013-08-26 @ 21:28:03

ja vem kan det vara som är så snäll och ger Smirnoff en massa gottis ;)
Har just ätit en stor bit av våningstårtan som jag fick ta med hem efter kalaset, den var väldigt god men ganska ful för att vara en Sussietårta, dom brukar vara super stylade och perfekta.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.