Tiden går för fort

Då var det söndagkväll igen och helgenär nästan slut, vart tar tiden vägen? Har knappt hunnit märka att det har varit helg. Det har varit tävling för mig igår och idag har jag varit funktionär på ponnytävling halva dagen. Sen blev det tillbaka till stallet på kvällen för att longera Smirnoff lite.
Tävlingen gick väl ganska bra får jag väl lov at säga. I första klassen var smirnoff lite "off" och verkade lite deppig, både  han och jag blev nog lite fega av det och vi backade av lite för mycket på hindrena. Rev en i grunden, men ritten kändes inte bra.
Inför lagklassen var det peppning och beröm som gällde på framridningen och Smirnoff blev glas och modig igen och det blev en felfri runda och mycket bättre språng. Laget gick till omhoppning, denna låg på 1,20 och vi kom runt på två rivningar men det tycker jag ändå var helt godkänt.
Filmerna:
 
Lot
2013-11-11 @ 19:02:47

Nu har jag kollat 2 ggr på filmerna, jag tycker nog att det var otur vid ett par av rivningarna. Han går riktigt bra med många fina hopp. Kom lite nära på nåt men mest ser det helt ok ut :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.