En sväng till Malmö

Har varit iväg till Malmö onsdag till torsdag med jobbet,kom hem till Gävle vid halv 9 igår kväll. Det var fjärrvämecentraldagar så dom gick igenom en hel massa saker och lite produktvisning och så. Vissa saker var väl rätt tråkiga andra intressanta. Var så mycket om saker som jag inte jobbara med och då blev det svårt att hänga med. Vissa är inte så duktiga på att presentera saker så man förstår!
 
Hann med en snabb turistning, såg en stor kyrka och Turning Torso eller vad det heter. Ett jättehögt vridet hus som kostade 1,8 miljarder att bygga!
Sen fick jag ett gigantiskt hotellrum, rätt onödigt egentligen eftersom man tillbringade ytterst lite tid där!
Väl tillbaka i Gävle var det bara att åka till stallet för att rida lite, Smirnoff kunde ju inte gärna få vila två dagar i rad nu igen så här snart innan tävling. Red en sväng i ridhuset och gjorde galoppombyten och lite sidvärtsrörelser. Han var väldigt positivt inställd och jag kunde till och med lägga till spöt lite försiktigt för att få honom att flytta bättre och han flög inte i luften! Kanske för att jag red med hopputrustningen? =P
 
 
Löddrig mun blev det. Hihi!
Lot
2013-10-18 @ 12:00:11

Kul att du fick se lite av Malmö i alla fall :) Va rolig han är, ger mej katten på att du kunde lägga till lite spö bara för att du hade hoppsadeln =)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.