Jourvecka

Lördagmorgon och jag vaknade vid 06.00, typiskt mig. Låg visserligen kvar till 8 men när jag kollat på klockan typ 100 gånger så kände jag att det nog var lika bra att gå upp. Jag har jourvecka på jobbet och då blir det att jag ligger och tänker på om dom ska ringa eller inte.
 
Startade morgonen med en chips och glassfrukost, också lite typiskt mig men gott var det! :D testade en glass jag inte provat förr. Sia Godis. Det var en glass i min smak kan jag säga;)
 
I onsdags var jag i alla fall och klippte mig. Förra veckan blev det inställt och nu har min frisör Cissi flyttat till en ny salong så det var lite spännande. Vi gjorde nget allt för avancerat denna gång eftersom hon inte är så van med dom nya färgerna.Tyvärr har dom inga extrema färger i det märket som är på den nya salongen men vi kommer säker på något kul ändå! Här är i alla fall resultatet denna gång:
 
Det är förtfarande lite svagt rosa skimmer kvar i luggen som synd i vissa ljus men det tycker jag är rätt snyggt =)
 
I övrigt har väl veckan rullat på som vanligt. På hoppträningen i veckan kan jag väl säga att jag kände mig som en nybörjare igen. Vi la upp hindren lite högre och jag är så himla ovan med höjder nu, hängde inte alls med över hindret, la honom i fel avstånd så vi nästan kraschade och hade helt fel tempo. Tur att han älskar att hoppa och hatar att riva så han rättar sig själv om det blivit fel en gång!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.