Tävling + kräftskiva nr 3

Igår var jag, Smirnoff och mamma iväg på tävling till något som hette storbyns ryttare. Första tävlingen sedan slutet av april så det var väldigt ovant. Vi har ju inte hunnit hoppa så mycket på träning än heller så jag kände mig ganska nervös. Smirnoff skötte sig riktigt bra, han var inte ett dugg tittig och tyckte att det hela var ritkigt roligt. Märktes dock att vi var ovana blev lite missar med avstånd och så, förmodligen mest mitt fel då jag blir lite feg när jag inte hoppat på ett tag och vågar inte galloppera i så stor galopp. Felfria var vi i alla fall och det flöt på bättre och bättre. Omhoppningen (som var hinder 2-6) flöt på riktigt bra. Där gick vi på rätt antal språng och inga konstigheter, körde inte dom mest snäva svängarna eftersom det var först gången på så länge men vi lyckades kamma hem 4:e platsen ändå! =)
Ståtlig kille!
 
Här är filmen:
 
 
Han hoppar av väldigt stort på tvåan så tror det är därför det blir lite fel till hinder nr 3. Jag hinner inte riktigt med helt enkelt. Känner att jag har lite träningsvärk på insidan av låren idag så var nog ovan på många sätt. Hehe.
 
På kvällen blev det min tredje och sista kräftskiva, denna gång hema hos Micca. Det var jättekul och trevligt, blev övernattning där eftersom jag tog bilen dit.
Hade tagit med mig eget täcke och kudde. Dom passade bra in i det rum som jag fick sova;)
Agge
2013-09-01 @ 20:45:09

Klart Smirnoff tyckte det va kul å tävla igen =) Väldigt passande rum till dej måste jag säga!

Lot
2013-09-01 @ 21:30:36

Ja det där gjorde ni bra! Smirnoff trivdes som fisken i vattnet ;) Vilket passande rum du fick sova i på kvällen =)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.