Balkongfix

Den här helgen har varit helt uan tävlingar så det har varit skönt, framöver är det massa tävlingar nästan hela tiden. Jag har haft tid till annat än hästar för en gångs skull, göra i ordning balkongen och bjude hem mamma och Micke på fika till exempel! =)
 
Bjöd på en nötchokladkolapaj ska göra den igen till fikat och den var ganska god men om jag ska göra den igen ska jag nog ta lite mindre nötter och lite mer chokladkola. 
Igår hade jag träning för Cissi och det gick faktiskt riktigt bra, jag sa att jag ville göra något svårt och då fick jag verkligen. Öppna och sluta hit och dit och försöka att verkligen ha tryck i traven och hög form. sen öppna och sluta i galopp också och sätta tryck i galoppen också. Försökte få till ökningar i galoppen som verkligen kändes som uppförsbacke och vi lyckades  väl några steg i alla fall. En travökning som vi gjorde var verkligen något annorlunda än vanligt. Riktigt öga framven och form, det var jättekul =) Både jag och smirnoff var totalt genomsvettiga :P
 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.