Rätt bra

Just nu känner jag mig rätt nöjd med tillvaron. Håller på och planerar lite hur jag ska kunna möblera om i mitt vardagsrum med en ny soffa. Vill ha en stooor soffa som man kan mysa ner sig i. Har sett en på ikea som jag verkligen vill ska få plats och med lite vilja tror ajg kanske att det kommer gå! Är vekrligen dags nu, har kollat efter en ny soffa väldigt länge, den jag har nu är visserligen skön men den passade ju bättre i min etta.
 
imorn är det hopptröning för Niclas Haking som gäller, ska bli kul för har inte tränat hoppning så mycket på senaste. Har varit mest fokus på dressyren på senaste, sen förra veckan var lite spavecka för Smirnoff för han fick laserbehandling två gånger. Har varit lite stel och trög men nu känns han jättepigg igen.
Ibland får man hälsa på kompisarna i hagen bredvid ooch det är såååå roligt! =P
 
Förra veckan var det ju också alla hjärtans dag, min värsta dag på hela året haha. Men det gick bra ändå, jag fick massa choklad av mamma och lagade en god middag till mej själv.
 
Nu ska jag göra rent min utrustning till imorn, man vill ju att det ska vara rent och fint när man tränar för någon som inte kommer från klubben!
 
 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.