Debut

Ibland undrar jag vad jag har för liv egentligen, varenda vecka hoppas jag på att det ska bli en lite lugnare tillvara men icke! Det är träninga,tävlingar möten, vänner, allt i en salig röra. Men den här veckan kanske blir bättre? Men jag är tveksam för det är styrelsemöte inplanerat på tisdag och på lördag ska jag till Micca på fest och den skulle tydligen börja tidigt! =P Jaja, i den här takten är det väl snart sommar och då får  man ju lite mer energi till allt!
 
Igår var vi och tävlade i Högbo, kändes riktigt bra på framridningen men jag tror att jag kanske kände mig lite för nöjd där och inte riktigt kände att han inte var helt framme för skänkeln för direkt vi bara kom in i collectingring så blev han superseg och sen inne på banan ännu värre. Jag drev och drev men det kändes bara som att han önskade att det var halt i varje steg så han fick stå stilla i stället. Fick ihop 57,3% ändå och det var väl okej för att vara första gången men till nästa önskas betydligt mer energi och och mindre nerver.
 
Ska försöka få upp filmen sen, även om det kanske inte är så mycket att se haha. Inga nya bilder har jag heller så blev visst ett lite tråkigt inlägg detta men men!
Lot
2014-02-09 @ 21:02:12

Hoppas du lägger upp filmen, jag tyckte ju det såg riktigt snyggt ut när jag filmade men avspänd såg jag ju att han var,speciellt på vissa ställen den lilla fegisen😉
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.