Nyår och konditionsträning

Nu har jag jobbat två dagar efter ledighet, skönt men jobbigt på samma gång. I alla fall igår för då kände jag mig lite krasslig, men det kan också bero på att jag körde ett hårt konditionspass med Smirnoff på torsdagen. Verkar dock mest som att det var jag som fick träna. Hade ont i hela kroppen på fredagen så var nog därför jag kände mig sjuk. Kan kanske också vara så att man är lite extra känslig när kroppen har ont överallt, somnade kl 8 igår kväll, vaknade 12 på natten och tog en ipren sen kände jag mig faktiskt pigg i morse efter nästan 12 timmar sömn!
 
Konditionspasset bestod av 8 varv i vänster galopp i högt tempo i ridhuset och sedan 8 varv i höger. Har räknat ut att det sammanlagt blir över 3km galopp! Sen vilade vi lite och sen köre vi travhoppning med bommar innan räcke och lite hoppning på en del andra hinder som fanns uppställda. Superskönt att slippa varken plocka fram eller bort eftersom dom skulle ha pay&jump dagen efter.
 
Både igår och idag blev det dressyrpass, igår ett lugnare och idag åkte kandaret på och vi tränade mycket förvänd galopp och byten. Tyckte det gick riktigt bra men nu när jag börjat försöka rida fram mer energi i honom så blir jag helt slut efter varje ridpass. Men det är väl bra så vi blir tränade båda två! hehe
 
Nyår då? Jo det tillbringades i Norrsundet med Agge och det var riktigt trevligt. God mat och roliga masker att ha på sig. Hon vi var hos hade pysslat och gjort jätte fint med dekorationer på bordet. 
 
Morgonen efter var inte riktigt lika kul för då hade Agge utsläpp av hästarna så vi var tvungna att gå upp halv 8 för att åka dit. Som tur var fick vi skjuss för vi hade nog inte kunnat köra nån av oss;)
 
 
 
 
Agge
2014-01-04 @ 22:13:15

Köra fick vi nog definitivt inte ;) du ser lite galen ut i ögonmasken!

Lot
2014-01-05 @ 15:11:02

Det är väl inte mer än rätt att du också blir slut när Smirnoff och du tränar😋
Verkligen häftiga masker "catwoman" 😈
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.