Känns ganska bra

De senaste dagarna har flytit på väldigt bra tycker jag, har både lyckats lastträna själv med riktigt bra resultat och ridit två superroliga ridpass. Känns faktiskt som det blev stor skillnad efter att tänderna blev utdragna. Hade inte tänkt på att det kunde vara dom innan men han var svå att ställa till vänster men det känns mycket bättre nu. Testade till och med lite förvänd galopp igår :D
 
Dagarna precis efter tandläkaren var dock inte så kul. Modash avskydde hackamore så det gick i princip inte att rida, han bara stannade och vägrade gå och var allmänt dryg. Det var inte hans grej helt enkelt.
 
Idag införskaffades även ett nytt täcke plus att jag fick ett par nya ridstövlar. Det var verkligen på tiden eftersom att mina höll på att ramla sönder.
 
Blev dessa från Ariat. Inte så speciella men duger bra just nu, dom var sköna att ha på sig och det kändes nästan viktigast för tillfället. När vi kommer igång på riktigt med tävlandet så vet jag vilka jag vill ha men dom får vänta ett tag till =)
 
Lot
2015-04-02 @ 08:52:34

Ja det är skönt att vargtänderna är borta nu, och att du kan rida med vanligt träns. Ridstövlarna var inte en dag förtidigt :) Glad Påsk!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.