Ingen tävling

Idag skulle vi egentligen ha åkt till Kilafors på dressyrtävling men eftersom det gått lite fram och tillbaka i veckan med träningarna så bestämde jag mig för att stryka mig. Det gick ju ganska bra i torsdags när jag red men sen igår började han dumma sig igen. Han blir liksom tjurg och bara tvärstannar om man råkar ta i tygeln vid fel tillfärre. Speciellt när man rider för tränare av nån anledning. Idag red jag på banan nere och då provocerade jag honom till och med och red ganska små volter i galopp och höll stadigt på yttertygeln men då gickdet hur bra som helst.Ska testa att rida dressyr i hopptränset nui veckan och se om han gillar det bettet mer.
 
Vi red först ut mot mediamarkt idag och gick över broar och galopperade en liten bit till och med och det gick bra. Sen skuttade vi några små skutt ute för första gången och det gick också bra så känns som rätt beslut att inte tävla utan göra något lättsamt och roligt i stället =)
 
 
 
Just ja, sen har jag ju fyllt år också, fick massa fina presenter som en ny micro, longeringsgjord, uvexhjälm, stalltäcke, grimma, handukar, badrumsmatta och ett halsband. Väldigt nöjd med allt, massa välbehövliga saker! 
 
 
En del av fikat =)
 
Lot
2015-08-23 @ 22:18:06

Det var ett klokt beslut. Modash var pigg och fin i dag verkade tyck att det var kul inte det minsta tjurig i dag😅 jättegott fika på fin födelsedag😋




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.