Sommar och bildbomb

Ja som ni märkt har ju bloggen haft semester ett tag precis som jag och Modash haft. Men nu är han hemma i stallet igen och vi håller på och jobbar upp konditionen så det är hög tid att sätta igång med bloggandet igen. Modash hade 5 veckors lyxbete i Lingbo där han fick komma in på natten och äta gräs på dagen. Helt vila från ridning och jobb.
 
Själv har jag också haft semester men imorn återgår det till vardagen, skönt att vi jobbar till 15 hela augusti i alla fall då blir det lite mjukstart på det hela. Under min semester har jag varit och hälsat på Helena i Trondheim och sen vart till Stockholm och semestrat på ön och nu i helgen avslutat med tre-dagarns på GetawayRock Festival. Känns som en superbra semester även om man är nästan lika blek som innan :P
 
Hos Helena i Norge.
 
Just ja, Modash fick också kiropraktorbehandling när han var på betet och kiropaktorn hittade lite låsningar ihela vänstersidan så det kan ha varit därför galoppen krånglade en del. Han kom pååterbesök nu i veckan och då var nästan allt borta så det var skönt och allt har dessutom funkat mycket bättre nu efter jag satt igång ridningen igen.
 
Bergsklättring med Helena
 
På torsdagska jag och Modash börja på hoppträning, det ska bli väldigt spännande. Vi är ju inga stjärnor direkt och båda är nog lite fega men det ska bli kul och bra för kondition och smidighet =) Hoppade lite igår och det gick ändå ganska bra, han blev till och med lite taggad!
 
Här kommer lite blandade bilder från semestern, fiske, bad, kantarellplockning, båtturer och festival:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutar med en liten filmsnutt från igår:
 
 
Det var allt för nu! =) Eller just ja, vi gjorde nästan(några travsteg) enkla byten idag i båda varven! Jippie :D
Lot
2015-08-09 @ 21:28:44

Va kul att bloggen är igång igen och det var många härliga semesterbilder😀🐴😉
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.