Tung dag

Idag är man inte så kaxig, var med på första hopptråningen igår och blev avkastad två gånger! Så fort hindren blir lite högre än att han kan kliva över dom så vill han gärna bocka efter. Hade nästa glömt det för han har varit så snäll efter sommaren men vi har också hoppat på en väldigt lätt nivå och nu blev det så mycket svårare på en gång. Rida i grupp, travhoppa, läskiga grindar, studs med travbom innan och räcke efter. Nej jag har nu bestämt mig för att inte vara med på hoppträning mer, kanske möjligen till nästa termin i stället. Jag hade ju tänkt att jag bara skulle avstå när det blev högre höjder men jag tyckte att starthöjden redan var för svårt sådet funkar inte riktigt för oss. Bättre att jag tränar lite på en övning i taget för mej själv i stället så kan vi vara på den låga höjden tills vi blir modigare.
 
Här kan man se lite av dagens övningar, vi skulle dock inte galoppera över bommarna utan fick trava. På nått sätt tror jag nästan att det hade vart lättare med galopp för han får inte tillräckligt med bjudning i traven och då tror jag att det blir lite jobbigare och hoppa över hindret. 
 
Har i alla fall en fin matchning idag, hår och blåmärke. Fick sova med en kudde under armen också för den var så öm.
 
 
Agge
2015-08-14 @ 22:36:55

Det där såg ut att kännas lite 😖

Svar: idag stapplar jag som en tant haha! stel överallt!
None None

Lot
2015-08-15 @ 15:02:02

Ja fy vad läskigt, vi som har tyckt att han har skött sig så bra när vi har övat hoppning själva😐 Men vi får öva lite mer på egen hand 😉
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.