Full fart

Det är mycket nu...
Förra veckan var jag i väg på kurs samtidigt som jag var sjuk. Inte den bästa kombinationen och sen på fredagen fick jag lov att vara hemma och tillfriskna. På söndagen kände jag mig i alla fall i princip helt frisk igen.
 
Modash har skött sig ganska bra med ridningen på senaste. Kan stanna och sträva emot om jag ber om något som han tycker är för jobbigt men känns ändå bättre och bättre där.
 
Lastträningen har dock inte gått så bra så Jag bestämde mig för att boka Yvonne för att få hjälp så det inte blir fel. Fick tid med yvonne kl 16.00 igår, sen så har jag tänkt på att jag skulle boka lite tandkoll till Modash eftersom dom sa på besiktningen att han hade lite vassa kanter. Självklart ringde veterinären upp och bokade en tid kl 12.00 igår. Allt ska då ske på samma gång :P
 
Blev inte heller bara raspning utan han drog ut tre tänder också! Två vargtänder och en mjölktand, men det gick riktigt bra trots att det bara var på stallgången, allt var klart på mindre än en timme. Det var väl i och för sig bra för nu slipper jag ju fundera på dom där vargtänderna nått mer. Sen blev det tillbaka till jobbet en sväng.
 
Lastträningen Gick faktiskt också riktigt bra. Yvonn är så lugn, först var det såklart lite tjaffs och han var ofokuserad och ovillig men efter kanske 35-40 min så gick han på och efter en timme så hade både hon lastat flera gånger och även jag fick prova att gå in och ut med honom. Det blev en mycket lyckad dag igår i alla fall.
 
I morse efter att jag mockat så blev det ävevn en lite avmaskning så nu känns det som att vi är fit for fight på riktigt :D Få se bara hur det går att rida på hackamore en vecka, kan ju bli spännande ^^
 

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.