Hanchenträning

Nu har det varit hårdkörning i två dagar när Hanchen varit på klubben och haft dressyrträning. Modash och jag hade tävling om vem som svettades mest tror jag. Igår jobbade vi mycket med takt och reaktionsförmåga, han kändes inte riktigt framme för skänkeln och det var väl inte en av våra bästa träningar. Idag däremot var han så himla fin, och hade massa energi så vi verkligen kunde jobba. Jag har lite problem i vänster varm där jag tycker att jag inte får honom riktigt runt skänkeln så det fick jag mycket tips om och traven blev riktigt bra. Galoppen är fortfarande svår i vänster varv och vi tog den nästan allra sist och då fanns inte mycket krafter kvar. Höger galopp var väldigt fin idag, luftiga härliga språng med mycket energi. Mamma filmade så slänge ihop en liten snutt från träningen.
 
 
 
Efter träningen så blev det en sväng på stan med Johanna och jag köpte lite vanliga kläder för en gångs skull :P haha. Nu har jag precis varit och tagit in hästarna, jag cyklade faktiskt till stallet så det var skönt. Handlade lite på coop på vägen hem och då såg jag ett sms från Smirnoffs nya ägare, dom hade varit felfria i 1m div3-laget idag. Så himla roligt att det går bra för dom!
Lot
2015-05-09 @ 19:25:01

I dag var det verkligen hård träning. Modash var väldigt fin och Hanchen var på hugget med många bra "tips". Va roligt att det går bra för Smirnoff 😊
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Prinzessas bogg

denna blogg handlar om mig och Modash. Om hans utbildning och vår väg upp i tävlingsklasserna.